Jura-guide.dk

Løser erhvervslivets juridiske problemstillinger

Enhver virksomhed bevæger sig indenfor en række juridiske områder og har til tider behov for ekstern input. Jura-guide.dk har til formål at hjælpe virksomheder med finde løsninger på konkrete juridiske problemstillinger – ved at give overblik og indblik i det konkrete juridiske område og på basis af det; hjælpe dem med at finde den rigtige rådgivning.

Få overblik og indblik

Jura-guide.dk er et omfattende opslagsværk, hvor du kan få overblik over de mest almindelige juridiske områder. Står du med en konkret problemstilling, kan du få et indblik i problemstillingens omfang og mulige udfordringer.

Formålet er, at kunne bidrage til en forståelse for den juridiske problemstilling, som gør det muligt at konkretisere, hvad du har brug for rådgivning om. Vi håber således, at kunne klæde dig godt på, før du søger professionel rådgivning.

Find den rigtige advokat

Ingen advokat har ekspertise indenfor alle juridiske områder. Det er således sjældent en god idé, fx at lade den samme advokat, som hjulpet med ansættelseskontrakter, hjælpe med sikring af jeres patentrettigheder eller med inkasso.

På jura-guide.dk kan du få hjælp med at finde en specialiseret advokat som hurtigt og sikkert kan hjælpe jer videre med jeres problemstilling.

Vores netværk består udelukkende af specialister indenfor et begrænset juridisk område, og vi har således ingen rådgivere der opererer inden for alle områder.

Sådan foregår det

  1. Beskriv din opgave
    Find det juridiske område og beskriv kort din opgave.
  2. Modtag tilbud
    Du bliver kontaktet af 3 udvalgte advokater, typisk indenfor 24 timer.
  3. Vælg din advokat
    Vælg den advokat, du foretrækker, til at få løst din opgave.