Fast ejendom og entrepriseret

Description missing

Erhvervslejekontrakter

Når man skal leje en ejendom ud bør der udformes en lejekontrakt uanset om der er tale om udlejning af lejlighed, privat bolig eller erhvervsejendom. Ved udlejning af erhvervsejendomme og kontraktdannelse omkring udlejningerne kan... › læs mere

Køb og salg af erhvervsejendomme

Med erhvervsejendomme forstås ejendomme, som drives erhvervsmæssigt med det formål, at de skal opnå et økonomisk afkast af den kapital, som ejeren har investeret i ejendommen. Dette afkast kan opnås gennem erhvervsmæssig udlejning eller... › læs mere

Entrepriseret

En entreprise er en aftale mellem en entreprenør eller håndværker og en bygherre om opførsel af bygninger og anlæg til en aftalt pris. Entrepriseretten omfatter altså sådanne aftaler og hvorledes de skal reguleres. Entrepriseretten er således bredt favnende og omhandler utrolig mange retshandler. › læs mere

Andre emner

Arbejds- og ansættelsesforhold Handel og aftaler Immaterielle rettigheder Opstart af virksomheder Køb og salg af virksomhed Konkurs & rekonstruktion Inkasso Fast ejendom og entrepriseret

Indhent 3 tilbud

Få tilbud fra 3 advokater der er specialiserede i fast ejendom og entrepriseret.

Hvorfor bruge jura-guide.dk?

 • Kun kompetente advokater

  Vi har samlet kompetente advokater og rådgivere indenfor fast ejendom og entrepriseret. Du bliver derfor kun kontaktet af advokater med kompetencer indenfor netop området fast ejendom og entrepriseret.

  Vores konsekvente retningslinier for medlemmerne og løbende tilfredshedskontrol sikrer at du kun præsenteres overfor de mest kompetente rådgivere inden for fast ejendom og entrepriseret.

 • Kontakt indenfor 1 døgn

  Efter du har henvendt dig omkring fast ejendom og entrepriseret, finder vi frem til 3 advokater eller andre juridiske rådgivere, der kan løse din opgave, og som vi kan stå inde for.

  Du bliver kontaktet indenfor 1 arbejdsdag for en uforpligtende snak omkring opgaven og afgivelse af tilbud eller estimat.

  Med dette website finder du nemmere den rigtige advokat til problemet, og slipper for selv at bruge ressourcer på at afsøge markedet for kvalificeret juridisk hjælp indenfor f.eks. fast ejendom og entrepriseret.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er 100% gratis at anvende jura-guide.dk til at indhente tilbud fra advokater og andre juridiske rådgivere.

  Det er ligeledes 100% uforpligtende, og du er ikke bundet af tilbudene, som du modtager omkring fast ejendom og entrepriseret.